Comentator despre congresul PSD

@Pali (http://nastase.wordpress.com/2010/10/16/felicitari-lucian-bute-2/), un comentator extrem  de  lucid pe blogul domnului Adrian Năstase, spune : “…hhmmm despre Congres,  da… sincer?, DEZAMĂGIT ! Ca de fiecare dată singura persoană care a dat şi dă în continuare dovadă de clasă, aţi fost dv., Dl. Adrian Năstase ! Vă felicit pentru discursul pe care l-aţi rostit şi pentru   eleganţa de care daţi dovadă de fiecare dată. Ponta …, o mare dezamăgire …., un discurs violent plin de cuvinte grele, populist şi fără consistenţă !Atitudinea a fost şi este NEDEMNĂ de un Preşedinte de partid, pentru cineva care se visează Premier etc. Poporul PSD ( citat dintr-un mare clasic în viaţă Dr. Sorin Oprescu ) parcă era la 1 Mai muncitoresc; la un moment dat erau mai mulţi la ghiftuială şi la ţigară decât în sală. O mare greşeală a organizatorilor zic eu …, să aduci   mititei si cârnaţi….dar mă rog poate asta doreşte poporul PSD ! Ăsta este nivelul! Evident,  ce a rămas în urma poporului PSD e greu de imaginat, …am făcut câteva poze cu domni şi doamne parlamentari când împingeau farfuriile cu resturile de mâncare după perdelele de la garderobă sau când aruncau chiştoacele pe jos; şi nu pot să nu remarc şi nelipsitele pet-uri care colorau   peisajul poporului PSD-t ! Ruşinos, …

Daniel Constantin-breloc-ul Dl. Dan Voiculescu …un discurs de tristă amintire peuneristo-peremist…oare speră să mai adune ceva voturi pentru partidul-televizor ?

Codrin-Distonocalm- Ştefănescu – am înţeles bine ? Alianţa cu PRM, Dl. Nastase ?

Verestoy- Cherestea Attila …., solidaritate ? Cu cine ? Cu gangsterii din UDMR…., cei care au încălcat orice înţelegere- alianţă în decursul celor douăzeci de ani de pseudo-democraţie ?

In sfârşit, aşa cum spuneau mulţi …, dacă nu reveniţi dvs. la cârma partidului,  PA, PA, Pa…., adică la multă revedere performanţă, seriozitate şi, evident, şi rezultate…..

P.S. La Conferinţa cu Gerhard Schroeder doi domni povesteau, iar în momentul în care aţi intrat în sală, unul din ei a spus…. A VENIT ADEVARATU PREŞEDINTE al Partidului…., hai să ne aşezăm….

 Vă mulţumesc încă o dată pentru invitaţie !”

Pentru conformitate,

Titus Filipas

Etichete: ,


%d blogeri au apreciat: