Blogul scotocit pe 10 decembrie

În dimineaţa zilei de 10 decembrie 2008, pe la orele  630, constatam 78 de accesări pe blogul meu! Ceva extrem de neobişnuit pentru acea oră. Dintre căutări, pe primul loc figura “liiceanu site:blogideologic.wordpress.com”, cu 13 vizualizări.

Abia Joi, 11 Decembrie 2008, s-a dezlegat pentru mine misterul, citind aici, http://www.romanialibera.ro/a141534/un-apel-fals-lansat-impotriva-aliantei-pd-l-psd.html , articolul domnului Costel Oprea. Îmi permit să citez un fragment : +Un apel fals i-a fost lansat ieri presedintelui Traian Basescu, in numele Grupului pentru Dialog Social (GDS), in care se solicita sa nu gireze o alianta cu PSD. […]  Intelectualii care apar pe asa-zisa lista de semnaturi neaga ca ar fi autorii acestui apel, ei condamnand „aceasta impostura, manipulare si intoxicare a mass-media”. Gabriel Liiceanu si Sorin Iliesiu au negat faptul ca au semnat acest document. „Este o pura nebunie. Nici una dintre persoanele de pe lista nu a semnat asa ceva. Acest lucru este o infractiune”, a declarat Liiceanu.+

Cineva, poate chiar domnul Gabriel Liiceanu, a crezut că eu sînt “plastograful” care a ticluit apelul fals. Îi declar solemn domnului Gabriel Liiceanu, că nu sînt eu acela. În fine, mai rămân încă vreo duzină de căutări neidentificate. Să fie oare blogul meu luat în colimator, chiar în asemenea grad, de simpatizanţii  Grupului pentru Dialog Social?

Titus Filipas

Etichete: , , , , , , ,


%d blogeri au apreciat: