Este şi o chestiune de abordare managerială în dezvoltarea durabilă, în care atitudinea Web 2.0 este chemată să îşi joace rolul major. Mi se pare că ultima ediţie Roblogfest, habar nu am cum au fost celelalte ediţii, de fapt nu mă interesează măcar dacă ele au fost, constituie potrivită exemplificare a modului cum se creează Distopia. Din perspective culturale distincte şi contradictorii, în care ultima perspectivă, a celui care deţine de facto puterea decizională, este singura dintre perspective care contează. Despre problema aceasta am mai scris, dar în alt context, articolul:
https://blogideologic.wordpress.com/2007/12/15/viitor-sumbru/
Atenţie, perspectivele culturale, care sunt luate în considerare de strategii lui World Bank atunci când investighează perspectivele dezvoltării, se mai numesc şi arhetipuri culturale, în articol am folosit acea terminologie de World Bank. Voi mai scrie.
Bineînţeles, nu trebuie să spun acum mai multe. Doar că premiile au fost date din “perspectiva culturală Caţavencu”. Aceasta maschează sursa de putere ce se ascunde după cortina “perspectivei culturale Caţavencu”.
Cine să fie?
Cineva care vrea să obţină puterea pe Blogosfera românească, prin impunerea unui fals ranking de valori.
Titus Filipas
Etichete: abordare managerială, arhetip cultural, atitudine Web 2.0, Blogosfera românească, Caţavencu, Dezvoltare durabilă, Distopia, perspective culturale, putere decizională, ranking, Roblogfest, strategii World Bank, Titus Filipas, Valori